четвртак, 28. октобар 2010.

Maite Perroni neaga ca despartirea de prietenul ei s-a produs din cauza lui William Levy

Maite Perroni s-a despartit de curand de iubitul ei, Carlos de la Mota. Toata presa a pus despartirea pe seama lui William Levy, mai ales ca cei doi joaca intr-un proiect impreuna.
"Este o minciuna. Mi se pare foarte trist ca oamenii isi dau cu parerea, fara sa stie care este realitate. Este ciudat sa te amesteci in relatiile dintre doua persoane, cand nu ai nicio idee cum stau lucrurile", a declarat fosta membra a trupei RBD pentru „Televisa Espectaculos”.

Maite Perroni 
prefera sa ignore astfel de comentarii, stiind ca zvonurile vor continua, asa cum s-a intamplat si cu doi ani in urma cand a jucat alaturi de Wiliam Levy  in „Inger rebel” si presa era plina de asemena speculatii.

Pentru moment, atat Levy cat si Maite continua sa lucreze la inregistrarea telenovelei si asteapta cu mult interes reactia publicului atunci cand va vedea ce ai iesit. 

среда, 27. октобар 2010.

Maite Perroni: "Nu ma ingrijoreaza ideea ca oamenii o sa ma creada din nou cuplata cu William Levy"!

Maite Perroni, noua printesa a telenovelor, nu-si face griji legate de faptul ca multi vor crede ca are o relatie de iubire cu William Levy, alaturi de care joaca acum in "Trinfo de Amor". Este a doua oara cand cei doi sunt parteneri pe micile ecrane, dupa ce au facut o pereche memorabila in "Iubire cu chip rebel".
"Sper ca celor de acasa le va placea. Sunt foarte fericita pentru ca am fost aleasa ca protagonista a unei asemenea povesti, imi plac colegii alaturi de care sunt distribuita si imi place mult personajul pe care il interpretez", a declarat Maite.

Artista spune ca nu se teme defel de zvonurile ce vor aparea in legatura cu relatia dintre ea si William Levy. "Nu e nimic nou, asa se intampla cand apari in telenovele, lumea are tendinta sa te cupleze cu partenerul de pe ecran. Oamenii adora zvonurile legate de povestile de dragoste care transced si dincolo de ecrane. Nu-mi fac probleme, imi voi vedea de munca mea, ;la fel cum am procedat si pana acum. Ceea ce conteaza este ca publicul sa indrageasca noua telenovela", a mai spus ea.

Cei doi joaca in "El Triunfo de Amor" alaturi de mari actori, cum sunt Victoria Ruffo, Osvaldo Rios, Eduardo Santamarina si Daniela Romo.

уторак, 26. октобар 2010.

Jacqueline Bracamontes: "Estoy solita"

The star of Spell confirmed that it maintains a romance with William Levy

No bastó con que la semana pasada los protagonistas de la telenovela Sortilegio William Levy y Jacqueline Bracamontes negaran públicamente que tienen un romance. Ahora, y tras la reciente ruptura con su novio, varios medios mexicanos aseguran que existen fotografías en las que la actriz aparece besándose con su compañero de trabajo en un centro comercial, hecho que enfureció a la ex Miss México.

"Estoy solita, nada de eso es cierto y lo único que pido es que nos respeten y que nos dejen trabajar", declaró Bracamontes, de 29 años a Agencia México.

"Yo conozco a la esposa de William, la conocí, fueron los dos a ver mi obra de teatro, no ha ido mucho a la grabación, pero es una mujer guapísima, además tienen un hijo hermosísimo", agregó la también protagonista de la telenovela Las tontas no van al cielo (Univisión), negando que tenga intenciones de acercarse a Levy en plan amoroso. "Yo respeto la situación que estén viviendo ellos y lo mejor, yo soy la primera que respeto las relaciones al 100 por ciento", enfatizó.


La protagonista de Sortilegio anunció hace unos días el fin de su noviazgo de 1 año y 5 meses con el empresario Fernando Shoenwald, con quien incluso se aseguró que había planes de boda y negó que la ruptura haya sido motivada por el actor cubano como se ha especulado.

понедељак, 25. октобар 2010.

Jacqueline Bracamontes este matusa

Sora actritei Jacqueline Bracamontes, Alina, a nascut  la mijlocul lunii august, in Guadalajara, o fetita. In momentul de fata toata lumea o rasfata pe micuta "mini-Ali"


Jacqueline Bracamontes, actrita pe care o vedeti de luni pana vineri, in telenovela „Predestinati” alaturi de William Levy, este in culmea fericirii, mai ales ca se stie actrina iubeste enorm copii si abia asteapta sa devina mama la randul ei mama. 

"Sunt in extaz. Mini Ali s-a nascut in Guadalajara, acasa la Alina Bracamontes si sotul ei, Raul Gonzalez, asa ca sunt matusa, un statut care ma incanta enorm ", a scris actrita pe Twitter, unde a publicat si cateva fotogafii cu micuta. 

недеља, 24. октобар 2010.

Jacqueline Bracamontes y William Levy niegan romance

Los protagonistas de la telenovela Sortilegio piden que los dejen tranquilos ante los rumores de noviazgo que han surgido

La telenovela Sortilegio, protagonizada por William Levy y Jacqueline Bracamontes, todavía no empieza transmisiones, y los rumores de que existe un romance entre ellos ya se han propagado como pólvora, lo que ha generado molestia entre ambos actores.

"Tengo miedo, por favor déjennos tranquilos", declaró la actriz de 29 años al programa Hoy. Bracamontes pidió respeto a la prensa para que no inventen cosas sobre ella y su compañero de trabajo.

"Nos llevamos muy bien, hay una buena amistad entre nosotros y una armonía que es bien importante para trabajar", explicó la ex reina de belleza.

Por su lado, Levy simplemente declaró: "déjenos trabajar a gusto". El actor de 28 años también fue presa de rumores con su coprotagonista anterior, Maite Perroni, en Cuidado con el ángel(Univisión).

Levy actualmente es uno de Los 50 Más Bellos de PEOPLE EN ESPAÑOL.

Jacqueline Bracamontes: Nu stiu cand ma marit, dar mi-ar placea sa petrec luna de miere in Dubai!

Jacqueline Bracamontes, protagonista telenovelei “Predestinati”, s-a obisnuit deja ca pe seama relatiilor ei sa apara tot felul de zvonuri. Recent s-a spus ca planuieste sa se marite cu noul ei iubit, Martin Fuentes, iar mama lui a plans de suparare ca nu au anuntat-o si pe ea. Actrita dezminte zvonul legate de nunta si spune ca nu are idee daca evenimentul va avea loc in viitorul apropiat


Totusi, Jackie stie sigur unde vrea sa-si petreaca luna de miere: “Mi-ar placea foarte mult sa mergem in Dubai pentru luna de miere”, a declarat ea.

Dat fiind faptul ca ea si Martin Fuentes par foarte indragostiti de cate ori apar impreuna si se inteleg de minune, toata lumea a crezut zvonurile legate de nunta. “Habar n-am cine a inventat asta! Nu am de gand sa ma indrept spre altar asa curand”, a spus actrita in varsta de 31 de ani.

Mama lui Martin a crezut si ea ca fiul ei se insoara cu Jackie si s-a suparat foarte tare ca nu a fost anuntata in legatura cu planurile de nunta. “A plans ca nu i-am spus si ei, dar nu aveam ce sa-i spunem, nu ne grabim sa ne casatorim. Suntem foarte fericiti impreuna, sunt indragostita de el, ma simt iubita, totul e minunat, insa, deocamdata, nu ne gandim la nunta”, sustine ea.

Pe Jacqueline Bracamontes ati admirat-o recent in rolul principal din telenovela "Predestinati", unde l-a avut ca partener pe actorul William Levy.